Vítejte na ZDRAV.cz
  Hledat

Rozšířené hledání

  Menu
· Všechna témata
· Archiv
· Statistiky
  Přihlášení
Uživatelské jméno

Heslo

Registrací získáte možnost přispívat, diskutovat, měnit vzhled...
  Uživatelské menu

  Bezcigaret.cz
Do nového dne
uh, uh, uh
s cigaretou
  Redakce
· Reklama
· Redakce
· Prohlášení
  Archiv html
· Adresář firem
· Zákony a vyhlášky
· Marketing pro zdraví
  Zdrav.cz

Přidat zdrav.cz
do Oblíbených položek

Ikona na Vaše stránky
www.zdrav.cz

Zdrav.cz
jako Výchozí stránka

Čtvrtek, 02.Leden 2003 Články 

Elsa Murano, náměstkyně amerického ministra zemědělství pro bezpečnost potravin, vybízela zákazníky k obezřetnosti při nákupu organicky pěstovaných potravin: "Nesmíme zapomenout, že bakterie a parazité jsou rovněž plně přírodní. Jídlo obsahující žádné nebo málo konzervačních látek může představovat hrozbu pro ty spotřebitele, kteří nevědí, co plně přírodní znamená a jak takové potraviny připravovat a skladovat."

Konzervační látky nepřidáváme do potravin bezdůvodně. Vzhledem k hojnému užívání chladniček a chladíren, kvůli vyšší čistotě při zpracovávání potravin a samozřejmě i díky konzervačním látkám lidé téměř přestali brát v krátkodobém horizontu možnost zkažení potravin v úvahu, takže s nimi neumějí nakládat odpovídajícím způsobem. Právě to by se mohlo při konzumaci biopotravin vymstít.
18.12.2002
Zdroj:Akademon


- Vytisknout stránku -

  Související odkazy
 Více z Tématu - Články