Vítejte na ZDRAV.cz
  Hledat

Rozšířené hledání

  Menu
· Všechna témata
· Archiv
· Statistiky
  Přihlášení
Uživatelské jméno

Heslo

Registrací získáte možnost přispívat, diskutovat, měnit vzhled...
  Uživatelské menu

  Bezcigaret.cz
Do nového dne
uh, uh, uh
s cigaretou
  Redakce
· Reklama
· Redakce
· Prohlášení
  Archiv html
· Adresář firem
· Zákony a vyhlášky
· Marketing pro zdraví
  Zdrav.cz

Přidat zdrav.cz
do Oblíbených položek

Ikona na Vaše stránky
www.zdrav.cz

Zdrav.cz
jako Výchozí stránka

Sobota, 25.Leden 2003 Zákony a předpisy 

Vyhláška Ministerstva zdravotnictví, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 53/2002 Sb., kterou se stanoví chemické požadavky na zdravotní nezávadnost jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin, podmínky použití látek přídatných, pomocných a potravních doplňků.

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Titul předpisu:
Vyhláška Ministerstva zdravotnictví, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 53/2002 Sb., kterou se stanoví chemické požadavky na zdravotní nezávadnost jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin, podmínky použití látek přídatných, pomocných a potravních doplňků
Citace: 233/2002 Sb. Částka: 88/2002 Sb.
Na straně (od-do): 5082 Rozeslána dne: 6. června 2002
Druh předpisu: Vyhláška Autoři předpisu: Ministerstvo zdravotnictví
Datum přijetí: 22. května 2002 Datum účinnosti od: 6. června 2002
Platnost předpisu: ANO Pozn. k úč.:

Hesla rejstříku:
Vydáno na základě:
110/1997 Sb. § 19 písm. a)
Předpis mění:
53/2002 Sb.
Předpis ruší:

--------------------------------------------------------------------------------
Text předpisu:


233


VYHLÁŠKA


Ministerstva zdravotnictví


ze dne 22. května 2002,


kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 53/2002 Sb.,
kterou se stanoví chemické požadavky na zdravotní nezávadnost jednotlivých druhů potravin
a potravinových surovin, podmínky použití látek přídatných, pomocných
a potravních doplňků


Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle § 19 písm. a) zákona č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění zákona č. 306/2000 Sb.:



Čl. I

Vyhláška č. 53/2002 Sb., kterou se stanoví chemické požadavky na zdravotní nezávadnost jednotlivých druhů potravin a potravinových surovin, podmínky použití látek přídatných, pomocných a potravních doplňků, se mění takto:

1. V příloze č. 1 části 5 Barviva v tabulce č. 7 v kolonce název potraviny se slova "alkoholické nápoje s obsahem nižším než 15 % (V/V) kromě uvedených v tabulkách č. 2 a 4" nahrazují slovy "alkoholické nápoje kromě alkoholických nápojů uvedených v tabulkách č. 2 a 4".

2. V příloze č. 1 části 6 Konzervanty v tabulce č. 2 se slova "sušené, zahuštěné nebo zchlazené vaječné obsahy" nahrazují slovy "sušené, zahuštěné, zmrazené nebo hluboce zmrazené vaječné produkty".

3. V příloze č. 2 části 6 Kadmium se položka "drůbež 0,1" zrušuje.

4. V příloze č. 2 části 18 Polychlorované bifenyly (PCB) se položka "drůbež 0,5 Pozn. 2,3" zrušuje.



Čl. II

Tato vyhláška nabývá účinnosti dnem vyhlášení.



Ministr:


prof. MUDr. Fišer, CSc. v. r.


- Vytisknout stránku -

  Související odkazy
 Více z Tématu - Zákony a předpisy

  Zdravotnické akce
Žádná akce!
Why not submit yours?


[Kalendář]

Copyright (c) 1998-2003 Marketing pro zdraví

Powered by PostNuke - GPL redakční systém