Registrací získáte možnost přispívat, diskutovat, měnit vzhled... |
|
|
Přehled tisku 27. červenec 2005
|
Na téma veřejné zdravotnictví a práce hygienické služby (Hospodářské noviny, Lidové noviny, Mladá fronta Dnes, Právo, Večerník Praha). Zpracováno ve spolupráci s knihovnou Státního zdravotního ústavu.
SZÚ 17456 Slovenský sýr ze salaší může způsobit potíže ČTK,In: MF Dnes, s.A11,Zpráva VÝŽIVA. * Žinčica, parenica, brynza, ale i hrudkový ovčí sýr, to jsou tradiční produkty slovenských salaší. A právě čerstvý ovčí sýr může být příčinou nepříjemných střevních potíží. Tepelně se totiž neupravuje, a tak jeho konzumenti riskují onemocnění. Chovatele ovcí nebo tradiční konzumenty ovčího sýra zdravotní problémy většinou nepostihnou. Jejich žaludeční šťávy a střevní mikroflóra totiž bývají přizpůsobené.
- -
|
|
|
|