Vítejte na ZDRAV.cz
  Hledat

Rozšířené hledání

  Menu
· Všechna témata
· Archiv
· Statistiky
  Přihlášení
Uživatelské jméno

Heslo

Registrací získáte možnost přispívat, diskutovat, měnit vzhled...
  Uživatelské menu

  Bezcigaret.cz
Do nového dne
uh, uh, uh
s cigaretou
  Redakce
· Reklama
· Redakce
· Prohlášení
  Archiv html
· Adresář firem
· Zákony a vyhlášky
· Marketing pro zdraví
  Zdrav.cz

Přidat zdrav.cz
do Oblíbených položek

Ikona na Vaše stránky
www.zdrav.cz

Zdrav.cz
jako Výchozí stránka

Úterý, 27.Únor 2007 Přehled tisku 

Na téma veřejné zdravotnictví a práce hygienické služby (Hospodářské noviny, Lidové noviny, Mladá fronta Dnes, Právo). Zpracováno ve spolupráci s knihovnou Státního zdravotního ústavu.

SZÚ 19898
Epidemie chřipky v Česku odezněla
čtk,In: Lidové noviny, příl. Zdraví, s.V,Zpráva
EPIDEMIOLOGIE. SZÚ.
* Celorepubliková epidemie chřipky je již zřejmě za námi, nemoc nyní ohrožuje jen určité regiony. Počet nemocných podle Marie Otavové ze Státního zdravotního ústavu klesl minulý týden v porovnání s předminulým o více než 14 procent.

SZÚ 19899
Pošlete svou ženu na vyšetření včas : Kampaň nabádá k preventivnímu vyšetření prsu. Přes 70 procent nádorů objeví lékaři díky screeningu v nejranějším stadiu
Slívová Hana,In: Lidové noviny, příl. Zdraví, s.V,Článek
ONKOLOGIE. PREVENTIVNÍ PROGRAMY.
* Právě prevence je podle předsedkyně Asociace mamodiagnostiků MUDr. Miloslavy Skovajsové v otázce péče o zdraví klíčová. Výsledky screeningového programu totiž ukazují, že díky včasnému vyšetření se zvýšil počet nádorů objevených ve zcela raném stadiu. Což znamená nejen dobré vyhlídky na vyléčení, ale i na další bezproblémový život.

SZÚ 19900
Český zlozvyk: jeden tuk na všechna jídla
Slívová Hana,In: Lidové noviny, příl. Zdraví,s.IV,Článek
VÝŽIVA. ŽIVOTNÍ STYL.
* Více než dvě třetiny české populace mají zvýšený cholesterol. Přesto dál smaží na másle, bojí se ryb a je jim jedno, že dortíky obsahují kromě cukru i velké množství tuku. Spotřebitel stále příliš nerozlišuje tuky podle jejich optimálního použití. Často si kupuje jen jeden druh tuku a ten pak maže na pečivo, využívá ho k běžným tepelným úpravám i na smažení.


- Vytisknout stránku -

  Související odkazy
 Archiv (chronologický)
 MF Dnes
 Lidové noviny
 Právo
 Večerník Praha
 Více z Tématu - Přehled tisku